Kontakt oss

Er du en større aktør innen det norske forbrukermarkedet kan våre tjenester være relevant for deg. Kontakt oss gjerne for å få vite mer om hva det betyr å være partner i lojalitetsprogrammet Trumf.


Er du en annonsør som ønsker å annonsere og nå dine og NorgesGruppens kunder? Ta kontakt med Sylinder Marketing Services for å se hvilke muligheter som finnes!

Ledige stillinger:

Bli med på laget og skap en enda bedre hverdag for våre kunder og samarbeidspartnere. I fordelsprogrammet Trumf når vi ut til 2,6 millioner nordmenn og gjennom Sylinders annonseprodukter har vi mulighet til å skreddersy målrettet annonsering som få andre. Vi er i sterk vekst og søker nå etter en ny KAM til vår satsning i Sylinder Marketing Services.

Hos oss får du salgsansvar for en portefølje av sterke merkevarer med et nytt og unikt produkt i det norske annonsemarkedet. Vi har etablert Sylinder Marketing Services, og ønsker deg som er fremoverlent og drives av at kundene lykkes. Hos oss vil du jobbe med leverandører og samarbeidspartnere av NorgesGruppen, hvor Trumf og Trumfdata vil være sentralt i verdiforslaget. Vi ser en sterk vekst i etterspørselen etter datadrevet markedsføring og har ambisjoner om å være førende på feltet.

les mer om stillingen her

Søknadsfrist:17.02.22