alt

Lojalitet

Som Trumf-partner er du en del av plattformen som Sylinder forvalter og utvikler i samarbeid med Trumf AS og partnere. Sylinder sitt store kompetansemiljø strekker seg fra kommunikasjonsrådgivere og markedskonsulenter, analytikere og data scientist, frontend og backend og UX designere. Sammen tilbyr vi partnere et bredt spekter av tjenester. Våre største kunder er MENY, KIWI, Joker, SPAR, Trumf, NorgesGruppen, Shell, Esso og MesterGrønn.

Kontakt oss

Dialog – smart kommunikasjon til forbrukere

Sylinder leverer målrettet kommunikasjon til hvert enkelt Trumf-medlem på vegne av Trumf-partnere. Med innsikt leverer vi personlige og tilpassede markedsaktiviteter i definerte kanaler og analyserer effektene av disse. Våre markedskonsulenter finner riktig kundegruppe og kanal for det innehold som skal markedsføres. ​

Digital annonsering – personifisert annonsering

I tillegg til smart dialog i egne kanaler leverer vi personifisert annonsering i sosiale medier for å få nå forbrukeren.

Innsikt & analyse - adferdsbasert

Sylinder gir verdifull innsikt om forbruker, trender og effekter av markedsaktiviteter. Innsikten gir beslutingstakere støtte ved etableringer, sortimentstyring og tilbudsmikser og øker relevansen i dialog med forbrukeren.

Digitale tjenester - fremtidens handleopplevelse

Sylinder bistår Trumf-partnere å realisere satsninger og skape økt konkurransekraft gjennom digitale tjenester. Vi utvikler tjenester og applikasjoner som bringer våre kunder nærmere den norske forbrukeren. I vårt portefølje finnes blant annet kjedenes apper og nettsider, netthandelsmodul og digitale tjenester til bruk i fysisk butikk. Mange store og spennende initiativer er under utvikling.